„Veniți !” este moto-ul evangheliei

Din prima clipa a vieții spirituale până ce ajungi în glorie, chemarea lui Hristos este: „Veniți, veniți la Mine!”. El va merge întotdeauna înaintea ta, rugându-te să-L urmezi așa cum soldatul își urmează conducătorul. El va merge întotdeauna înaintea ta pentru a-ți pava drumul și a-ți pregăti calea și te va ruga să-L urmezi pe tot parcursul vieții tale. Şi în clipa solemna a morții, când vei zăcea în pat în dureri, cuvântul Lui dulce cu care te va introduce în lumea cerească va fi același: Vino, vino la Mine! Întinde-ți aripile și zboară spre această lume de bucurii unde locuiesc Eu. Vino pentru a fi cu Mine, unde sunt Eu.”

Dar aceasta nu este numai chemarea pe care Hristos ți-o adresează ție, ci, dacă ești credincios, este și chemarea pe care tu I-o adresezi lui Hristos: „Vino, vino!” Vei aștepta cu dor cea de-a doua venire a Lui și vei spune: „Vino repede, da, vino, Doamne Isuse!”

Şi întotdeauna vei dori o comuniune cât mai apropiată cu El. După cum El te cheamă, „Vino,” tot așa va fi și rugăciunea ta către El: „Vino, Doamne, și locuiește în casa mea! Vino și consacrează-mă mai deplin în slujba Ta; vino și ocupă numai Tu singur tronul inimii mele.”

C. H. Spurgeon

Acest articol a fost publicat în Evanghelizare, Zidire. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s