Vrei să fii victorios? Fii mai mult în rugăciune!

     Nu înțelegeți că cel mai clar semn al faptului că suntem fii ai lui Dumnezeu este închinarea noastră? „Iată, el se roagă!” (Fapte 9.11). Poate că în această dimineață ai uitat această mărturie, poate că nu mai știi dacă ești sau nu un copil al lui Dumnezeu. Atunci iți voi spune cum ți-ai pierdut încrederea – ți-ai pierdut-o în cămăruța ta. Ori de câte ori un creștin are o cădere, aceasta începe în cămăruța lui.

     Spun ceea ce am trăit. Deseori m-am depărtat de Dumnezeu, niciodată până într-atât încât să cad definitiv, dar deseori am pierdut acea dulceață a dragostei Lui de care m-am bucurat odată. Am mers să predic fără a avea acel foc și acea energie; am citit Biblia fără să fi fost luminat… De unde au pornit acestea? Au început în cămăruța mea. Într-o oarece măsură am încetat să mă rog. Iată, îmi mărturisesc greșelile și recunosc că ori de câte ori mă depărtez de Dumnezeu, aceasta constituie începutul unei căderi.

     Creștinule, vrei tu să fii fericit? Fii mai mult în rugăciune. Vrei tu să fii victorios? Fii mai mult în rugăciune. Frate, când te scoli de dimineață, treburile zilei sunt atât de urgente încât, după vreo două-trei cuvinte spuse în grabă, mergi în lume, iar noaptea, epuizat și fără vlagă, îi oferi lui Dumnezeu sfârșitul sec al zilei. Ca urmare, nu te bucuri de comuniune cu El.

(CHS)

Acest articol a fost publicat în Rugăciune și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Vrei să fii victorios? Fii mai mult în rugăciune!

  1. Multumim DOMNULUI pentru postari, EL sa va caluzeasca si mai departe pentru zidirea si cresterea trupului DOMNULUI ISUS prin ce da fiecare incheietura, LAUDAT sa fie DOMNUL, Amin

  2. deea zice:

    Cat de adavarat! Lucrul acesta l-am experimentat si eu. Am realizat ca nu e usoara viata de crestin si ca poti cadea oricand pe cale daca nu veghezi. E greu dar nu e imposibil. Ce la om e cu neputinta la El totul e cu putinta. Daca noi vom ramane aproape de Domnul, El ne va da biruinta. Slava Lui caci El se indura de noi in fiecare zi.

    • Multumim DOMNULUI ca prin EL suntem mai mult decat biruitori, si cu ajutorul Lui putem sa-I adresam tot timpul multumiri, si lauda, si sa-i spunem nevoile noastre stiind ca EL nu ne va lasa, ca fagaduintele Lui sunt adevarate, ca ramanem in EL, si Cuvantul Lui este in noi, de aceea putem sa-I cerem , stiind ca TATAL va fi proslavit.MARIT SA FIE DOMNUL, Amin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s